Palvelut

Digimarkkinointi

Pelkästään se, että yritykselläsi on kotisivut ja tili sosiaalisessa mediassa, ei saa vielä ihmeitä aikaan. Miten saada yritykselle orgaanista näkyvyyttä verkossa? Kuinka toteuttaa kustannustehokkaat mainoskampanjat? Miten myydä sosiaalisessa mediassa? Ota yhteyttä, niin autan sinua löytämään vastaukset näihin kysymyksiin.


Koulutukset ja konsultointi

Kun haluat tehdä mahdollisimman paljon itse, mutta tarvitset käytännön ohjeita ja koulutusta parempaan näkyvyyteen, ota yhteyttä.
Räätälöidään yrityksellesi oma workshop, aiheina hakukoneoptimointi, somemarkkinointi ja käytännön keinot tehdä kotisivuistasi ja verkkokaupastasi näkyvämpi. Workshopin aikana teemme yhdessä esimerkkejä, jotta itse tekeminen tulee sinulle tutuksi ja pääset heti vauhtiin.


Venäjä-markkinointi

Miten tavoitat Suomeen matkoja etsivät ja varaavat venäläiset ja venäjänkieliset asiakkaat? Miten omia matkailupalveluitasi voisi kehittää vastaamaan ulkomaisten asiakkaiden tarpeita? Vai onko tullut aika laajentaa Venäjälle? Voin auttaa sinua matkalla kansainvälistymiseen.
Varaa päivän workshop aiheeseen liittyen, laajennetaan asiakaskuntaasi ja palvelumuotoillaan tuotteitasi myös kansainvälisille asiakkaille sopiviksi.


Käännökset ja sisällöntuotanto (venäjä)

Kotisivujen kääntäminen venäjän kielelle voi lisätä yrityksesi myyntiä huomattavasti, etenkin kun kohderyhmänä on Suomessa lomailevat matkailijat. Älä kuitenkaan ryntää läheisempään käännöstoimistoon tilaamaan sanatarkkaa käännöstä. Se toimii ainoastaan silloin, kun kyseessä on astianpesukoneen tai muun laitteen käyttöohje. Kun kyse on markkinointiteksteistä, kohdekielisen version sisältöä kannattaa mukauttaa kohdemaan ja kohdeyleisön mukaan. Tässä työssä tarvitaan viestinnällistä ja kulttuurillista osaamista.